B2B

B2B poslovni portal namenjen je registraciji kako izlagača, tako i poslovnih posetilaca Sajma, pravnih aktivnih lica. 

Registracija Vam omogućava besplatnu poromociju Vaše kompanije i kontakte sa ostalim registrovanim članovima. Registraciji pristupate klikom na Registracija u gornjem desnom uglu ekrana.  

Onlajn registracija

Registrujte se preko portala i postavite vaš B2B saradnički profil. U Vašem profilu možete postaviti koju tehnologiju/proizvode/usluge nudite i koji vid saradnje tražite. Svi saradnički profili su postavljeni on-line. Saradnički profili izlagača biće međusobno vidljivi za sve ostale izlagače i registrovane posetioce Sajma. Profil je moguće menjati u bilo kom trenutku, klikom na Prijava. 

Pronalaženje potencijalnih poslovnih partnera 

Pomoću pretrage odaberite Vama interesantne, potencijalne sagovornike sa kojima možete odmah stupiti u kontakt.   

*** Napomena

Usluga nezavisnog posredovanja između zainteresovanih strana ne daje garanciju da će kontakt biti ostvaren. Stoga organizator ne snosi nikakvu odgovornost.

Takođe, Beogradski sajam nije u mogućnosti da izdaje pozivna pisma posetiocima.

Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 28-11-2023 30-11-2023 23:59:59 Europe/Belgrade Sajam Energetike i Ekologije Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 89
  • Češka Republika 7
  • Slovenija 4
Ukupan broj učesnika: 126

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.