HERRENKNECHT

30-09-2022 09:48

Herrenknecht je svetski tehnološki i tržišni lider u oblasti mehanizovanih sistema tunela. Kao jedina kompanija širom sveta, Herrenknecht isporučuje tunel-mašine za sve prizemne uslove i sve prečnike do 19 metara. Proizvodni asortiman Herrenknecht uključuje mašine za transportne tunele (saobraćajni tunel) i tunele za snabdevanje i odlaganje (Utility Tunnelling).

Komunalne mašine za tunelovanje su u funkciji širom sveta i podrazumevaju sisteme za vodosnabdevanje i otpadne vode, morske prihvatne stanice za prihvat kanalizacije ili vode itd. U oblasti moderne tehnologije "bez kopanja" Herrenknecht može da se osvrne na skoro 45 godina iskustva u hiljadama izvedenih projekata širom sveta.

Pored mašinskog poligona za izgradnju komunalnih tunela, Herrenknecht snabdeva i razvija tehnologije instalacija bez rova za industriju naftovoda. Pored HDD-Rigsa, Herrenknecht kontinuirano razvija nove tehnologije za instalacije cevovoda, npr. Direct Pipe®, Pipe Express® i E-Power Pipe®.

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 14-10-2024 16-10-2024 23:59:59 Europe/Belgrade Sajam Energetike i Ekologije Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 80
  • Mađarska 23
  • Kina 14
Ukupan broj učesnika: 185

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.