ELMAS SYSTEM

30-09-2022 09:55

Elmas system je distributer opreme za prevenciju svih rizika koje sa sobom nosi rad pod naponom i u blizini napona. Ponudu najvećim delom čini oprema za kolektivnu zaštitu u postrojenjima i nadzemnim vodovima do 400kV, rad na visini i trajno postavljeni sistemi zaštite.

Elmasov moto je „Zaštita na radu nije stvar količine, već kvaliteta!“ i zbog toga na tržište uvozi inovativne proizvode poznatih svetskih brendova sa ciljem da se svaki korisnik oseća bezbedno na svom radnom mestu.

Na svom štandu na Sajmu energetike Elmas će izložiti kablovske obujmice i zaštitne sisteme za siguran uspon.

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 14-10-2024 16-10-2024 23:59:59 Europe/Belgrade Sajam Energetike i Ekologije Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 80
  • Mađarska 23
  • Kina 14
Ukupan broj učesnika: 185

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.