AS TEH

30-09-2022 10:05

Kompanija AS TEH d.o.o. iz Maribora, Slovenija, predstavlja vrhunska ekološki prihvatljiva maziva Panolin, koja na području tržišta jugoistočne Evrope zastupa od 2000. godine.

Panolin već više od 40 godina razvija i proizvodi sintetička maziva vrhunskih tehničkih perfomansi, koja su uz to i ekološki prihvatljiva. Prednost ovih maziva posebno se ističe u proizvodnji električne energije (hidro i vetro-elektrane), poljoprivrednim, šumarskim i komunalnim mašinama, prehrambenoj industriji, rudarstvu, brodogradnji, drumskom, železničkom i pomorskom prometu.

AS TEH uverava i dokazuje da su samo tehnološki zreli i ekonomski opravdani koncepti uistinu i održivi.

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 14-10-2024 16-10-2024 23:59:59 Europe/Belgrade Sajam Energetike i Ekologije Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 80
  • Mađarska 23
  • Kina 14
Ukupan broj učesnika: 185

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.