CENTAR S

30-09-2022 13:33

Centar S je generalni uvoznik i distributer renomiranih brendova kao što su: EcoFlow (prenosiva elektrana sa najbržim punjenjem na svetu), Cobus (aerodromski autobusi), Great Wall (prodaja automobila), Bosch (auto delovi), Mannol (ulja i maziva), Honda Power Equipment (agregati za struju, pumpe za vodu, kosilice za travu, motokultivatori, ručni i motorni alat, čistači snega), Europower (agregati za struju), Endress (generatori za struju), Kegel i Abro (auto kozmetika), SCT (Germany rezervni delovi), ATE (diskovi i pločice), SBS (pločice za motocikle), Global Window (auto folije, folije za stakla, folije za vozila i folije za objekte). Servis Centra S je u sistemu Bosch Car Servisa.

Ecoflow ima misiju da osnaži i pojedince i zajednice putem prenosive, čiste i pouzdane energije, zamenom tradicionalnog generatora gasa i izmišljanjem načina na koji svet pristupa energiji. EcoFlow kombinuje vodeća istraživanja i znanje u industriji za pravljenje inovativnih proizvoda koji su na čelu dizajna, inteligencije i snage. Linija proizvoda EcoFlow uključuje najsavremeniju tehnologiju koja korisnicima nudi čistu, tihu i obnovljivu energiju za unutrašnju i spoljašnju upotrebu.

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 28-11-2023 30-11-2023 23:59:59 Europe/Belgrade Sajam Energetike i Ekologije Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 89
  • Češka Republika 7
  • Slovenija 4
Ukupan broj učesnika: 126

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.