IPRO

30-09-2022 13:35

Firma IPRO je generalni zastupnik za Balkan firme Genano iz Finske, koja se bavi proizvodnjom uređaja za filtriranje vazduha bez upotrebe hepa filtera ili drugih filtrirnih uložaka.

GENANO obezbeđuje prečišćavanje vazduha u nanometrima bez filtera. Prvobitno dizajnirano za bolnice i medicinske čiste sobe, ovo jedinstveno rešenje sada može da pruži ultra čist vazduh za sve zdravstvene ustanove. Genano jedinice za pročišćavanje vazduha naučno dokazano hvataju i uklanjaju mikrobe, bakterije i viruse. Česte izmene vazduha osiguravaju da ordinacije i čekaonice imaju kontinuiranu opskrbu ultra čistim vazduhom. Pacijenti i medicinsko osoblje mogu biti sigurni da se nalaze u prostoriji u kojoj je vazduh očišćen od svih virusa i bakterija koje bi mogle ostati u prostoriji zbog bolesnih pacijenata ili završenih operativnih zahvata.

Ovogodišnji najprodavaniji medicinski proizvod za dekontaminaciju vazduha je Genano 350, efikasna i kompaktna jedinica za dekontaminaciju vazduha za zdravstvene aktivnosti, bolesničke sobe, ordinacije, recepcije i urede.

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 28-11-2023 30-11-2023 23:59:59 Europe/Belgrade Sajam Energetike i Ekologije Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 89
  • Češka Republika 7
  • Slovenija 4
Ukupan broj učesnika: 126

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.