ASWA - NACIONALNA ASOCIJACIJA ČISTOĆA SRBIJE

01-10-2022 10:45

Nacionalna Asocijacija Čistoća Srbije (ASWA) predstavlja udruženje javnih i javno-komunalnih preduzeća Srbije koje ima za cilj da postavi standarde za ovu veoma važnu komunalnu delatnost. Osnovana je sa ciljem da obezbedi ujednačenost usluge, znanja o savremenim tehnologijama u preradi i u upravljanju otpadom svim svojim članicama, i to na način da se upravljanje otpadom u Srbiji podigne na značajno viši nivo uz dostizanje svih relevantnih standarda.

Tokom sajma EcoFair, ASWA 4. oktobra 2022. u Hali 1 Beogradskog sajma organizuje svoju IX konferenciju, kojoj je cilj da analizira trenutne probleme sa kojima se susreću komunalna preduzeća zadužena za održavanje higijene i uklanjanje otpada, kao i da postavi nove standarde u ovoj oblasti. Na konferenciji, koja ima međunarodni karakter, očekuje se učešće predstavnika nadležnog ministarstva, stranih ambasada, kao i privrednika iz zemlje i regiona.

Za radni deo konferencije predviđena su četiri panela:

- Mogućnosti dostizanja EU standarda u regionu u oblasti upravljanja otpadom,

- Kako veliki gradovi regiona rešavaju problem komunalnog otpada,

- Kako do javnih i EU fondova u oblasti upravljanja otpadom,

- Naplata potraživanja za komunalne usluge: problemi i rešenja

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 14-10-2024 16-10-2024 23:59:59 Europe/Belgrade Sajam Energetike i Ekologije Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 80
  • Mađarska 23
  • Kina 14
Ukupan broj učesnika: 185

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.