CINK HYDRO-ENERGY

01-10-2022 11:25

Kompanija CINK Hydro-Energy je među liderima u isporuci tehnologije za male i srednje hidroelektrane. Od dizajna preko proizvodnje, transporta i konačno puštanja u rad, kompanija je sposobna za isporuku po principu „ključ u ruke”, uključujući pružanje pomoći na daljinu 24/7 i posete servisera na zahtev širom sveta. Bez obzira na to da li je potreban mikro hidro izvor od 10 kW ili ceo elektromehanički paket po principu „od vode do žice” (W2W) za elektranu od 10 MW, Cink Hydro-Energy je pravo mesto.

Sve naše turbine (Crossflow, Peltonova, Kaplanova i Fransisova) dizajnirane su da građevinske radove svedu na minimum, učine instalaciju bržom i održavanje što je moguće jednostavnijim. Visok kvalitet i dug radni vek obezbeđeni su posebnom opremom i pažljivo odabranim komponentama, striktno iz Evropske unije.

CINK Hydro-Energy mreža predstavnika, partnera i konsultanata nalazi se na svim kontinentima. Njihovi tehničari stalno pomažu programerima da puste nove jedinice u rad. Reakcija u roku od nekoliko sati i priprema servisnog tima za polazak u roku od dva dana? Cink Hydro-Energy je spreman.

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 28-11-2023 30-11-2023 23:59:59 Europe/Belgrade Sajam Energetike i Ekologije Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 89
  • Češka Republika 7
  • Slovenija 4
Ukupan broj učesnika: 126

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.