TEHNIX

01-10-2022 12:33

Od osnivanja početkom 90-ih godina prošlog veka, Tehnix je iz malog porodičnog preduzeća izrastao u vodeću eko industriju u svetu. Poslovni cilj Tehnixa je da razvijati i proizvodi najbolje tehnologije kojima se postiže održivi razvoj i cirkularna ekonomija.

Kompanija je razvila i proizvodi više od 300 uređaja i opreme za okolinu te najbolju MO-BO-TO tehnologiju za reciklažu otpada. MO-BO-TO je tehnologija budućnosti kojom se postiže cirkularna ekonomija i održivi razvoj. Razvili su i proizvode specijalna postrojenja za ekološko pročišćavanje sanitarnih komunalnih voda. Primenom njihove tehnologije komunalni otpad postaje prirodni i energetski resurs. Industrijskom reciklažom mešanog komunalnog otpada dobijamo se osam vrsta sirovina, proizvodimo eko kompost i RDF gorivo.

Kompanija je organizovana, osposobljena i primenjuje poslovne sertifikate ISO 9001 i ISO 14001. Preko 500 stalno zaposlenih sa svojim kooperantima, 60 ličnih patenata i inovacija i preko 350 vlastitih proizvoda koji se plasiraju na domaćem i svetskom tržištu, svrstava TEHNIX u red najuspješnijih preduzeća u Evropi i svetu.

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 14-10-2024 16-10-2024 23:59:59 Europe/Belgrade Sajam Energetike i Ekologije Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 80
  • Mađarska 23
  • Kina 14
Ukupan broj učesnika: 185

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.