ROYAL PLAST

03-10-2022 09:31

Osnovna delatnost kompanije Royal Plast Kft. je reciklaža proizvoda i ambalažnog otpada prikupljenog iz fabrika plastike. Fabrika se nalazi se u industrijskom parku Đer, Zapadna Mađarska. Završetak izgradnje novog postrojenja za reciklažu od 2000 m2 u Slobodnoj zoni Subotica očekuje se u četvrtom kvartalu 2022. Ovaj projekat je započet sa ambicijom proširenja međunarodnih aktivnosti kompoanije i podrške lokalnom proizvodnom sektoru.

Kompanija nudi usluge:

- Seckanja (nakon temeljnog sortiranja prikupljenog otpada, mašine za usitnjavanje i drobljenje stvaraju frakcije veličine 6-15 mm i 20-50 mm),

- Granulacije (sa EREMA ekstruderom proizvodi se do 12 tona visokokvalitetnih regranulata dnevno, u odgovarajućoj ambalaži).

- Proizvodnje sirovina po porudžbini (mašine Royal Plasta imaju širok spektar prečnika rotora - 800-1800 mm za drobilice i 300-1000 mm za brusilice. Za proces peletiranja koristi se i tehnologija vodenog prstena i tehnologijua pramenova),

- Mešavina (mešanje opremom sa dva vijka prema zahtevu klijenta),

- Logistike (fleksibilan i efikasan transport uz pomoć logističkih partnera i sopstvenih kamiona različitih veličina, uključujući i višestruke dizalice).

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 14-10-2024 16-10-2024 23:59:59 Europe/Belgrade Sajam Energetike i Ekologije Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 80
  • Mađarska 23
  • Kina 14
Ukupan broj učesnika: 185

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.