CORNERSTONE

03-10-2022 09:32

Komapnija Cornerstone је za predstavljanje na ovogodišnjem Sajmu energetike pripremila najnoviji Pax uređaj A920 Pro, najkvalitetnije all-in-one rešenje, uzimajući u obzir sve aspekte - hardver, softver, daljinsku podršku, korisničko-tehničku podršku...

Radi se o Smart POS paketu koji podrazumeva: najtraženiji Android touch screen uređaj jednog od najboljih svetskih proizvođača; ima integrisane sve funkcionalnosti neophodne za obavljanje efkasno obavljanje posla, kao što su štampač računa, kamera, profesionalni bar kod skener, čitač platnih kartica i još mnogo toga; fiskalna blagajna i softver za vođenje poslovanja; specijalizovan Android POS softver prilagođen različitim delatnostima i veličini biznisa, sa velikim brojem opcionih funkcionalnostii modula; objedinjena platna platforma koja uključuje plaćanje karticama (Visa, Mastercard, Dina), instant payment IPS QR kodom, kao i closed loop plaćanja putem e-novca kao vaučera ili wallet aplikacije; PAX store + SPOC podrška - podrška za sve elemente sistema kroz jednu kontakt tačku uz korišćenje vodećeg sistema za upravljanje mrežom terminala u industriji. Dizajniran za efikasnije upravljanje, kontrolu i nadgledanje svih vrsta Android i Linux uređaja.

Pax A920Pro je najtraženiji POS Android uređaj na svetskom tržištu. Garantuje brz i siguran način plaćanja roba i usluga, pa je odlično rešenje za kafiće i restorane, kompanije za dostavu, ostale uslužne delatnosti, trgovce u pokretu. Cortex A53 + ARM obezbeđuje visok učinak uz minimalnu potrošnju energije, a PayDroid OS spoj sigurnosti i fleksibilnosti softvera; termalni štampač radi brzinom od 80 mm/s uz proizvodnju minimalne buke; visok kapacitet dopunjive Li-ion baterije od 5150 mAh omogućava celodnevni rad i u najzahtevnijim uslovima; uređaj A920Pro prihvata svaku metodu naplate, od tradicionalne Chip&Pin do savremenih kao što su QR kod i mobilni novčanik; omogućava efikasniji rad na kasi ili u magacinu bez dodatnih investicija u opremu.

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 14-10-2024 16-10-2024 23:59:59 Europe/Belgrade Sajam Energetike i Ekologije Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 80
  • Mađarska 23
  • Kina 14
Ukupan broj učesnika: 185

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.