MEHATRONIKA

27-09-2022 12:00

Svakog drugog meseca (mart, maj, avgust, oktobar, decembar) Mehatroniku čita oko 2000 vlasnika, menadžera i rukovodilaca proizvodnje, održavanja i distribucije širom Srbije. Mehatronika je njihov izvor najnovijih informacija u oblastima industrijske automatizacije, bezbednosti radnog okruženja, efikasnosti proizvodnje, pakovanja i rukovanja sirovinama. Menadžeri cene Mehatroniku kao izvor ažurnih informacija o novim proizvodima i trendovima na tržištu Srbije.

Sajt magazina, sa velikim brojem tekstova čiji se broj stalno uvećava, postaje vodeći informativni portal iz oblasti industrijske automatizacije, energetike, robotike, pakovanja, termotehnike i hidraulike. Čitaoci koji do informacija dolaze internet pretragom koriste sajt Mehatronike kao izvor dodatnih informacija i direktnu vezu ka prodavcima. Odlično urađeno rangiranje po ključnim rečima omogućava maksimalnu vidljivost tema zainteresovanim kupcima koji na kraju odlučuju koju opremu treba kupiti.

Informativna i autoritativna Mehatronika i napredna Mehatronika On-line povezuju kupce i prodavce u Srbiji, nudeći im najnovije informacije u pravom trenutku.

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 14-10-2024 16-10-2024 23:59:59 Europe/Belgrade Sajam Energetike i Ekologije Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 80
  • Mađarska 23
  • Kina 14
Ukupan broj učesnika: 185

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.