MT-KOMEX

29-09-2022 09:33

Kompanija MT-KOMEX DOO bavi se isporukom i montažom solarnih panela i elektrana. Do sada je izgradila više od 150 solarnih elektrana, više od 60 MW instalisane snage, na više od 120.000 solarnih panela.

Sertifikovani inženjeri i elektromonteri obučeni su da postavljaju elektrane na bilo kom zemljištu ili objektu, bilo da se radi o kući, parkingu, garaži ili nadstrešnici, a uvek prema želji klijenta. Potpuna usluga planiranja projekta male ili velike infrastrukturalne celine, od predloga mesta elektrane u okviru parcele, preko prevazilaženja administrativnih procedura do detaljnog termina plana gradnje. Nudi kompletnu uslugu održavanja celokupnog sistema putem aplikacije i monitoring sistema koji isporučuje uz solarnu elektranu.

U proteklih trideset godina Kompanija je postepeno dopunjavala osnovnu delatnost zahvaljujući učešću u brojnim projektima izgradnje elektrana kao i u razvoju mreže punjača za elektromobile. Tako je nastala i platforma "Charge&Go", spoj solarnih elektrana i punjača za električna vozila. Solarni paneli postavljeni na konstrukciju iznad parkinga proizvode električnu energiju i napajaju električne punjače za kojima je sve veća potreba, shodno energetskoj tranziciji koja je u toku, kao i sve većem broju električnih vozila. Prednost ove kombinacije solarne elektrane i elektropunjača je znatno smanjenje emisije štetnih gasova. Osim što solarni punjač snabdeva punjače čistom i jeftinom energijom, njegova pogodnost je u tome što uvek može da se poveća i proširi – dokle god ima mesta na parkingu.

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 14-10-2024 16-10-2024 23:59:59 Europe/Belgrade Sajam Energetike i Ekologije Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 80
  • Mađarska 23
  • Kina 14
Ukupan broj učesnika: 185

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.