AL.TOM GMP

29-09-2022 09:50

Program prodaje, servisa i rezervnih delova kompanije AL.TOM GMP d.o.o. uključuje građevinske mašine, komunalnu i elektro-komunalnu opremu, platforme za rad na visini, elektro vozila te specijalnu opremu.

Na Ecofairu 2022. AL.TOM će, pored ostalog, izložiti

- Malo teretno električno vozilo,

- Mini višenamensku mašinu MPM FORT sa zatvorenom kabinom, opremljenu za čišćenje trotoara, trgova, pešačkih zona i gradskih saobraćajnica,

- Elektro samohodni usisivač sa pozicijom za prevoz rukovaoca, pogodan za pešačke i industrijske zone,

- Makazastu elektro-platformu radne visine 14 m.

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 14-10-2024 16-10-2024 23:59:59 Europe/Belgrade Sajam Energetike i Ekologije Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 80
  • Mađarska 23
  • Kina 14
Ukupan broj učesnika: 185

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.