TEHNOMARKET

29-09-2022 10:10

Kompanija Tehnomarket d.o.o. iz Pančeva na jednom mestu nudi potpuno zaokružen proces proizvodnje, od dizajna i projektovanja, preko ekstruzije profila, chrome free plastifikacije, CNC obrade pa do fabrikacije gotovih elemenata.

Linije proizvoda, poput LINEAL visoko energetski efikasnih prozora i vrata, VENT sistema potkonstrukcija za ventilisane fasade i Aluminik CS55 ostakljenih fasada po svojim performansama i atestiranim karakteristikama spadaju u sam vrh svetske ponude.

SOLAR predstavlja potpuno novu liniju sistema potkonstrukcija za solarne panele i elektrane, dok se u ponudi nalaze i „Larson A2“ i „Larcore A2“ najvalitetniji aluminijumski kompozitni i saćasti paneli.

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 28-11-2023 30-11-2023 23:59:59 Europe/Belgrade Sajam Energetike i Ekologije Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 89
  • Češka Republika 7
  • Slovenija 4
Ukupan broj učesnika: 126

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.